Over ons

Over ons

Ruim 15 jaar de vertrouwde partner voor trapleuningen

In Nederland en België hebben zijn wij al jaren bedreven in het produceren en monteren van spiltrap leuningen. Onder het label Lumigrip® biedt Lagusski al sinds 2007 verschillende soorten maatwerk oplossingen aan. Zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Door de grote vraag vanuit de Nederlandse en Vlaamse markt heeft Lumigrip® in de afgelopen jaren de productie van spiltrapleuningen doorontwikkeld en geperfectioneerd.

Als gevolg van de doorontwikkelingen kunnen we inmiddels voor iedere spiltrap een maatwerk RVS spiltrapleuning aanbieden. Welke tevens gepoedercoat kunnen worden in een RAL kleur naar keuze. Daarnaast kunnen wij in al onze RVS spiltrap leuningen LED verlichting integreren. De mogelijkheden voor LED verlichting variëren van systemen met een accu tot aan bedrade systemen met bewegings- en/of lichtsensoren.

Vanaf aanvraag tot aan de oplevering heeft de klant en het leveren van een hoge mate van kwaliteit altijd centraal gestaan. Met de introductie van spiltrapleuning.nl wordt de Nederlandse en Vlaamse klant dan ook nog meer geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe spiltrapleuning.

Spiltrapleuning-gemonteerd-op-glas-over-ons-pagina

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

spiltrapleuning-met-glazen-balustrade-over-ons

De kracht van het onderscheidend vermogen van spiltrapleuning.nl zit in de wijze waarop zaken aangepakt, problemen opgelost en uitdagingen aangegaan worden. Duurzaamheid heeft zich daarmee niet alleen vertaald naar de levensduur van de RVS leuning maar ook naar energiezuinigheid door de toepassing van LED technologie.

Team van spiltrapleuning.nl

over-Team-spiltrapleuning.nl

De grootste kracht van spiltrapleuning.nl is het team van medewerkers dat elke dag een topprestatie levert om zorg te dragen voor het succes van de projecten die we realiseren bij onze klanten. Met regelmaat zijn we dan ook op zoek naar nieuwe mensen die er zin in hebben om er samen met ons de schouders onder te zetten en Lagusski verder uit te bouwen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan bij de actuele vacatures!


Andere activiteiten van Lagusski

Lagusski Industrial Solutions is Sterk in industrieel maatwerk, enkelstuks en kleine series, in onder meer de sectoren Semiconductors, Consumer Electronics en Automotive.

Lumigrip® ontwerpt, produceert en realiseert maatwerk LED  leuningen en balustrades rechtstreeks voor de particuliere woningbezitter in Nederland en België.

ILLUNOX®, LED leuningen voor wereldwijde projecten in openbare ruimte, utiliteit, scheepsbouw en particuliere woningbouw.

RVStrapleuning.nl, webshop voor maatwerk leuningen met LED verlichting voor de handige doe-het-zelver of professionele klusser.