Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen RVS spiltrapleuningen en andere soorten leuningen?

RVS spiltrapleuningen zijn gemaakt van roestvrij staal, een sterk en duurzaam materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Ze zijn vaak slanker en strakker van design dan andere soorten leuningen, zoals houten leuningen.

Wat zijn de voordelen van RVS spiltrapleuningen?

RVS spiltrapleuningen zijn sterk, duurzaam, makkelijk te onderhouden en hebben een moderne uitstraling. Ze zijn ook bestand tegen vocht, zout en andere omgevingsfactoren, waardoor ze geschikt zijn voor binnen- en buitengebruik.

Hoe worden RVS spiltrapleuningen geïnstalleerd?

RVS spiltrapleuningen worden geïnstalleerd door ons eigen personeel. Het installatieproces kan variëren afhankelijk van de specifieke leuning, maar meestal worden de leuningen bevestigd aan de muur of op de trap met behulp van RVS balusters.

Wat is de levensduur van RVS spiltrapleuningen?

RVS spiltrapleuningen zijn zeer duurzaam en kunnen vele jaren meegaan zonder dat ze vervangen hoeven te worden. Het onderhouden van de leuningen kan echter de levensduur verlengen.

Hoe kan ik RVS spiltrapleuningen onderhouden?

RVS spiltrapleuningen kunnen eenvoudig worden onderhouden door af en toe af te nemen met een milde zeepoplossing en een zachte doek. Het is ook belangrijk om de leuningen af en toe te controleren op beschadigingen of losse bevestigingspunten.

Is uw spiltrapleuning aan vervanging toe?

Wilt u uw trap een moderne en veilige uitstraling geven met RVS spiltrapleuningen? Bestel dan nu uw RVS spiltrapleuning bij ons. Wij zorgen voor een snelle levering en een professionele montage. Ook kunt u bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste spiltrapleuning voor uw trap. Neem daarom gerust contact met ons op bij vragen of voor een vrijblijvende offerte.