RVS spiltrapleuning op leuningdragers – Project te Capelle aan den IJssel

RVS spiltrapleuning leuningdragers

Project te Capelle aan den IJssel

RVS spiltrapleuning op leuningdragers

Het project, dat tot stand is gekomen door samenwerking tussen de klant en spiltrapleuning.nl, resulteerde in een indrukwekkende toevoeging aan de woning. De klant was uitermate tevreden met het eindresultaat en de geleverde diensten.

RVS spiltrapleuning op leuningdragers

Het project, dat tot stand is gekomen door de samenwerking tussen de klant en spiltrapleuning.nl resulteerde in een indrukwekkende toevoeging aan de woning. Uiteindelijk klant was uitermate tevreden met het eindresultaat en de geleverde diensten.

Bij aanvang van het project zijn de behoeften van de klant zorgvuldig in kaart gebracht. De klant had een spiltrap in zijn woning in Capelle aan den IJssel en wilde graag een nieuwe trapleuning van hoge kwaliteit laten installeren. De klant koos voor een RVS spiltrapleuning op leuningdragers vanwege de duurzaamheid en het moderne uiterlijk dat perfect bij zijn interieur zou passen.

Eerst is er een afspraak gemaakt om de woning van de klant te bezoeken en het project in detail te bespreken. Tijdens het bezoek aan de woning werd de bestaande spiltrapleuning zorgvuldig geïnspecteerd en werden de afmetingen opgenomen. Vervolgens werd er samen met de klant een ontwerp gemaakt dat voldeed aan zijn wensen en de technische vereisten.

Na het ontwerp- en inmeetproces werd de trapleuning op maat gemaakt. Volgens de klant was het vakmanschap duidelijk zichtbaar in de afwerking van de leuning.

Met de op maat gemaakte RVS spiltrapleuning gereed, is er een afspraak gemaakt voor de installatie. Ons team van arriveerde op de afgesproken datum en begonnen vervolgens met de installatiewerkzaamheden. Volgens de klant werkten het team nauwkeurig zodat de leuning stevig en veilig gemonteerd werd.

Tevredenheid van de klant

Bij de oplevering van de RVS spiltrapleuning was de klant zeer tevreden. De spiltrapleuning voldeed volledig aan zijn verwachtingen en paste dus perfect bij de stijl van zijn interieur. De klant prees ons team voor hun professionaliteit, vakmanschap en uitstekende klantenservice. Hij was vooral onder de indruk van de kwaliteit van het materiaal en de perfecte afwerking van de leuning.

Samenvattend

De oplevering van de RVS spiltrapleuning te Capelle aan den IJssel was een succesvol project dat resulteerde in een zeer tevreden klant. Door de samenwerking zijn de behoeften van de klant nauwkeurig in kaart gebracht. Waardoor er uiteindelijk een hoogwaardige spiltrapleuning op maat geproduceerd en geïnstalleerd is. Het vakmanschap en de kwaliteit van het materiaal waren van uitstekende kwaliteit en de klant was uitermate tevreden met het eindresultaat. Concluderend dit project is een goed voorbeeld van een geslaagde samenwerking met een klant en onze collega’s.