Spiltrapleuningen op leuningdragers – Project te Bergeijk

Project te Bergeijk

Spiltrapleuningen op leuningdragers

Bij Spiltrapleuning.nl streven we ernaar om de beste kwaliteit en service te bieden aan onze klanten. We zijn daarom altijd erg blij als we positieve feedback ontvangen van tevreden klanten. Zo hebben we onlangs een klant te Bergeijk mogen helpen met het monteren van een tweetal RVS spiltrapleuningen, en we willen graag zijn ervaring delen.

RVS spiltrapleuningen op leuningdragers

De klant, die een tweetal spiltrappen heeft in zijn woning heeft, had al langere tijd het idee om de spiltrapleuningen te laten vervangen. Na enig onderzoek op internet kwam hij uit bij Spiltrapleuning.nl. Na het bekijken van onze website en het zien van onze eerdere projecten, was hij ervan overtuigd dat wij de juiste keuze waren voor zijn project.

Na het maken van een afspraak kwamen onze collega’s langs om de locatie te bekijken en de wensen van de klant te bespreken. Tijdens het bespreken van de opties en het bekijken van voorbeelden, koos de klant voor RVS spiltrapleuningen. Onze specialisten gingen vervolgens aan de slag om de spiltrapleuningen in te meten, de leuningen op maat te produceren en deze te monteren.

Prijs-kwaliteitverhouding

Na de oplevering van het project was de klant erg blij met het resultaat. Hij was onder de indruk van de hoge kwaliteit van de spiltrapleuning en het vakmanschap van onze specialisten. Hij prees ook de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ons personeel gedurende het hele proces.

De klant vertelde ons dat hij nu met plezier gebruik maakt van zijn spiltrap en dat hij onze diensten zeker zou aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een hoogwaardige spiltrapleuning. Hij was tevreden over onze prijs-kwaliteitverhouding en het feit dat we zo’n professionele en persoonlijke service bieden.

Kwaliteit en service

Bij Spiltrapleuning.nl zijn we trots op het leveren van kwaliteit en service aan onze klanten. We zijn erg dankbaar voor deze positieve feedback en we hopen nog vele andere klanten te kunnen helpen bij het realiseren van hun project.