Spiltrapleuning met LED verlichting – Becker Antiques te Amsterdam

Project te Amsterdam

Spiltrapleuning met LED verlichting

We hebben onlangs een project afgerond in Amsterdam voor Becker Antiques, waar we een RVS spiltrapleuning met LED hebben geïnstalleerd. We zijn verheugd om te melden dat de klant zeer tevreden was met het resultaat en dat de nieuwe leuning perfect past bij de rest van de winkel.

Spiltrapleuning met LED verlichting

Becker Antiques is een bekende antiekzaak in Amsterdam en heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest prestigieuze antiekwinkels in de stad. Het bedrijf was op zoek naar een manier om hun interieur te verbeteren en te moderniseren, terwijl ze toch de historische uitstraling van hun winkel behielden. Ze kozen voor een RVS spiltrapleuning met LED verlichting en ze wilden een spiltrapleuning die niet alleen praktisch was, maar ook bijdroeg aan de algehele uitstraling van de winkel.

Onze collega’s gingen aan de slag om een op maat gemaakte RVS spiltrapleuning met LED verlichting in te meten, te ontwerpen en te installeren. De nieuwe spiltrapleuning diende niet alleen functioneel, maar ook esthetisch te zijn en passende bij de rest van de winkel.

Professionaliteit en vakmanschap

Toen we het project hadden afgerond, was Becker Antiques erg blij met het resultaat. Ze prezen onze collega’s voor hun professionaliteit en vakmanschap. Ze vonden dat de nieuwe leuning echt bijdraagt aan de uitstraling van de winkel en past bij hun merk en de historische uitstraling van de winkel. De klant was ook blij met het feit dat de leuning veiliger was dan hun oude leuning, wat belangrijk is voor de veiligheid van hun klanten en personeel.

Positieve impact op de winkel

Bij Spiltrapleuning.nl zijn we blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het verbeteren van de uitstraling van Becker Antiques en dat de klant tevreden is met het resultaat. We streven er altijd naar om onze klanten te helpen hun projecten te realiseren en zijn trots op het werk dat we hebben geleverd. We zijn verheugd om te zien dat onze op maat gemaakte RVS spiltrapleuning met LED een positieve impact heeft gehad op de winkel en kijken ernaar uit om nog meer klanten te kunnen helpen bij het verbeteren van hun interieur.