Spiltrapleuning met LED verlichting – Project te Overveen

Project te Overveen

Spiltrapleuning met LED verlichting

Onlangs hebben wij een zwarte spiltrapleuning met extra LED modules opgeleverd voor een tevreden klant in Overveen. Deze klant wilde een moderne en stijlvolle trapleuning die ook nog eens functioneel was. Na een uitgebreide voorbereiding en een succesvolle installatie hebben wij deze klant kunnen voorzien van de gewenste spiltrapleuning.

Spiltrapleuning met LED verlichting

Het ontwerp van de zwarte spiltrapleuning met LED verlichting was zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat deze perfect zou passen bij de stijl van de woning. Het ontwerp van de leuning werd gecombineerd met extra LED modules die de trap niet alleen mooier maakten, maar ook nog eens extra verlichting boden.

De installatie van de spiltrapleuning verliep soepel en snel. Onze ervaren installateurs hebben de leuning op de juiste hoogte gemonteerd, zodat deze volledig functioneel en veilig was voor de klant.

De klant was blij verrast met het resultaat van onze installatie. Ze vertelden ons dat de spiltrapleuning een prachtige aanvulling was op hun woning en dat de extra LED modules een geweldige toevoeging waren. Het was een echte blikvanger in hun huis en de nieuwe leuning gaf hun trap een geheel nieuwe uitstraling.

Voldaan aan de verwachtingen

We zijn ontzettend blij dat we aan de verwachtingen van onze klant hebben kunnen voldoen en dat we hen een tevreden gevoel hebben kunnen geven. We vinden het belangrijk om tevreden klanten te hebben en daarom bieden wij alleen hoogwaardige materialen en professionele diensten aan.

Uitstraling en functionaliteit

Kortom, de installatie van een zwarte spiltrapleuning met dubbele LED modules is een geweldige manier om uw trap een moderne uitstraling te geven en tegelijkertijd extra functionaliteit te bieden. Wij zijn trots dat wij deze klant hebben kunnen helpen en blijven ons inzetten voor hoogwaardige producten en diensten.