Spiltrapleuning op balusters en leuningdrager – Project te Beuningen

Project te Beuningen

Spiltrapleuning op RVS balusters en één leuningdrager

We hebben onlangs een RVS spiltrapleuning op balusters en één leuningdrager opgeleverd voor een klant in Beuningen. De bestaande gaten in de treden zijn afgewerkt met bijpassende RVS afwerkdoppen.

Spiltrapleuning op balusters en leuningdrager

Ons team van ervaren professionals is na de inmeting begonnen met het ontwerpen van de trapleuning op basis van de specifieke behoeften en wensen van de klant. De installatie van de RVS spiltrapleuning op balusters en een leuningdrager verliep soepel en snel. Onze installateurs hebben de leuning zorgvuldig op de juiste hoogte gemonteerd en op de balusters en leuningdrager bevestigd, zodat de leuning veilig en stevig was voor de klant.

Passende en functionele toevoeging

Na de installatie hebben we de klant gevraagd naar hun mening over de nieuwe trapleuning en we waren verheugd te horen dat ze erg blij waren met het resultaat. De klant vertelde ons dat de nieuwe trapleuning perfect past bij hun interieur en dat het een stijlvolle en functionele toevoeging is aan hun huis. De klant was ook erg te spreken over onze installateurs, die professioneel en vriendelijk waren gedurende het hele proces.

We zijn blij dat we aan de verwachtingen van onze klant hebben kunnen voldoen en dat we hen een tevreden gevoel hebben kunnen geven. We hechten veel waarde aan onze klanten en bieden daarom alleen hoogwaardige producten en professionele installatie diensten aan.

Samenwerken en duidelijk communiceren

Kortom, de installatie van een RVS spiltrapleuning op balusters en één leuningdrager is een geweldige manier om uw trap een moderne uitstraling te geven en tegelijkertijd extra veiligheid en functionaliteit te bieden. Samenwerken en duidelijke communicatie is essentieel om ervoor te zorgen dat de klant het resultaat krijgt dat ze wilt. Wij zijn trots dat wij deze klant hebben kunnen helpen en blijven ons inzetten voor hoogwaardige producten en diensten.