Spiltrapleuning op leuningdragers – Project te Houten

Project te Houten

Spiltrapleuning op leuningdragers

Een RVS spiltrapleuning op leuningdragers is een stijlvolle en moderne toevoeging aan elke spiltrap. Het is niet alleen praktisch maar het kan ook de uitstraling van vele woningen verbeteren. Onlangs hebben we een RVS spiltrapleuning op leuningdragers opgeleverd voor een tevreden klant in Houten.

Spiltrapleuning op leuningdragers

Het ontwerp van de spiltrapleuning is in samenspraak met onze collega’s en de klant gecreëerd, om ervoor te zorgen dat de trapleuning goed paste bij de trap. Er werd rekening gehouden met de vorm en grootte van de trap, de hoogte van de spiltrapleuning en de posities van de leuningdragers zodat de spiltrapleuning een naadloze aanvulling op de trap was.

Vervolgens werd de RVS spiltrapleuning op leuningdragers op maat geproduceerd en geïnstalleerd. Het installatieproces verliep soepel en efficiënt dankzij onze ervaren buitendienst. De leuningdragers werden zorgvuldig geplaatst en de leuning werd op de juiste hoogte gemonteerd.

Moderne uitstraling

Na de installatie van de RVS spiltrapleuning op leuningdragers, was de klant erg tevreden met het resultaat. Ze waren vooral blij met hoe de leuning perfect paste bij de stijl van hun huis en de trap een moderne uitstraling gaf.

Kwalitatief maatwerk

Onze klant heeft ons laten weten dat ze erg tevreden zijn met de kwaliteit van de RVS spiltrapleuning op leuningdragers en de professionele installatie die we hebben geleverd. Het doet ons goed om te horen dat we aan de verwachtingen van onze klant hebben voldaan en hen blij hebben kunnen maken met het resultaat.