Wenteltrapleuningen op leuningdragers – Bergman Clinics te Hilversum

Project te Hilversum

Wenteltrapleuningen op leuningdragers – Bergman Clinics te Hilversum

Het is altijd geweldig om te horen wanneer een project tot voltooiing komt en de klant tevreden is met het eindresultaat. Zoals bij de oplevering van de RVS wenteltrapleuningen voor Bergman Clinics te Hilversum.

RVS wenteltrappen

Het ontwerpen en produceren van RVS wenteltrapleuningen voor bedrijfsruimtes kan een uitdaging zijn vanwege de complexiteit en maatwerk die nodig is voor een perfecte pasvorm en afwerking. Maar onze collega’s die verantwoordelijk waren voor het project te Hilversum heeft het fantastisch gedaan en ze hebben een ongelooflijk mooie set wenteltrapleuningen opgeleverd.

Bergman Clinics in Hilversum had hoge verwachtingen voor dit project, omdat de wenteltrap het middelpunt van hun kliniek is en de leuningen moesten voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Onze collega’s hebben deze uitdaging met gemak aangepakt en ze hebben RVS wenteltrapleuningen gemonteerd die niet alleen voldoen aan de veiligheidsnormen, maar ook een stijlvolle en moderne uitstraling hebben.

Zeer content

De klant was zeer content met het eindresultaat en gaf complimenten over de kwaliteit van het werk, de snelheid van de levering en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het team. De RVS wenteltrapleuningen passen perfect bij de uitstraling van de kliniek en hebben een positieve invloed op de ervaring van patiënten en bezoekers.

Hoogwaardige esthetische leuningen

De succesvolle voltooiing van dit project laat zien dat het mogelijk is om hoogwaardige producten te produceren en monteren die voldoen aan de strenge veiligheidsnormen en tegelijkertijd een esthetisch aantrekkelijke uitstraling hebben.