Zwart gecoate spiltrapleuning met LED verlichting – Project te Hilvarenbeek

zwart-gecoate-spiltrapleuning

Project te Hilvarenbeek

Zwart gecoate spiltrapleuning met LED verlichting

Het monteren van een zwarte spiltrapleuning met LED verlichting begint met een goed ontwerp en vereist ervaren installateurs. Wanneer wij dit dan ook uitvoeren zoals in Hilvarenbeek, kan het eindresultaat echt verbluffend zijn.

Zwart gecoate spiltrapleuning met MonoColour Touch-Dim LED verlichting

Na de inmeting is er een ontwerp gemaakt welke past bij de specifieke wensen en de stijl van de particuliere klant te Hilvarenbeek. Hierbij is er rekening gehouden met de juiste RAL-kleur, het soort LED verlichting en type leuningdragers. Evenals de plaatsing van de spiltrapleuning op de juiste hoogte en het aantal LED modules dat nodig is om de gewenste verlichting te creëren.

Bij het installeren van de spiltrapleuning met LED verlichting is het altijd belangrijk om de solide constructie van de trapleuning te waarborgen. Een solide constructie omvat onder andere het gebruik van juist bevestigingsmateriaal en het solide monteren van de spiltrapleuning. De verlichting moet ook gelijkmatig worden verdeeld om schaduwen en verblinding te voorkomen.

LED verlichting

Bij de montage van de ingebouwde MonoColour Touch-Dim LED verlichting is er ook rekening gehouden met de stroomvoorziening. Er moet namelijk 24V geleverd worden om de LED verlichting te laten werken en de bekabeling wordt altijd blind weggewerkt.

Tevreden klant

Bij de oplevering heeft onze buitendienst ten slotte alle bedieningsmogelijkheden nogmaals uitgelegd aan de klant en alles uitvoerig getest om een probleemloze werking te garanderen.

In totaal is de montage van deze zwarte spiltrapleuning met MonoColour Touch-Dim LED verlichting succesvol verlopen. Dit resulteerde in een zeer tevreden klant welke lovende feedback achterliet bij onze collega’s.